دیجیتالی شدن، قدرت واقعی را به اقتصاد چین می آورد

۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۴۸۰۶ دیده بان چین
به زودی کاربران چینی می‌توانند با بهره‌گیری از یک سوپرسیم‌کارت و یک برنامه، تماسهای تلفنی محافظت شده داشته باشند.چین قرار است الگوهای سنتی رمز گذاری را با الگوهای کوانتومی که دارای امنیت بالایی هستند جایگزین کند و انتظار می رود که این سیمکارت‌ها تا ژوئن سال جاری راه اندازی شوند.
دیجیتالی شدن، قدرت واقعی را به اقتصاد چین می آورد

دانشمندان چینی به تازگی از تکنولوژی‌های گوشیهای کوانتومی 5G درچهارمین اجلاس اقتصاد دیجیتال رونمایی کردند، باید اضافه کرد که افتصاد واقعی مانند صنعت، کشاورزی و وبخش خدمات با توسعه اقتصاد دیجیتال و ادغام  هوش مصنوعی با اقتصاد قوی تر شده است.

طبق یک گزارش که توسط دانشگاه اطلاعات و فناوری اطلاعات چین منتشر شده است، مقیاس اقتصاد دیجیتال 39.2 تریلیون یوان معادل 6 تریلیون دلار است که 38.6 درصد از تولید ناخالص داخلی ملی چین را شامل شده است.

همچنین دیجتالی کردن و استفاده از شبکه های هوشمند نقش مهمی را در ارتقا توسعه اجتماعی و اقتصادی مدرن در چین داشته است. فناوری های دیجیتال در چین شیوه دسترسی مردم به شرکت ها و افراد و خدمات دولتی را تغیبر داده و خدمات پزشکی و حمل ونقل و مسکن را در در دسترس قرارداده است. مثلا در چین از یک کامپیوتر متصل به شبکه نسل پنجم ارتباطات اینترنتی برای معاینه بیماران از راه دور استفاده شده است، یا از این طریق بعضی از بیمارستان های چین از راه دور کنترل می شوند. چین بیش از 1100 بیمارستان اینترنتی ایجاد کرده است و ادغام 5G و مراقبت های بهداشتی رضایت مردم را تا حد زیادی افزایش داده است.