معرفی کتاب

به چالش کشیدن چین: استراتژی های هوشمند برای مقابله با چین در عصر شی جین پینگ

Challenging China: Smart Strategies for Dealing with China in the Xi Jinping Era
۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۳:۱۸ کد : ۱۸۰۲۷ کتاب الکترونیک
به چالش کشیدن چین: استراتژی های هوشمند برای مقابله با چین در عصر شی جین پینگ - نویسنده: سم کاپلان
به چالش کشیدن چین: استراتژی های هوشمند برای مقابله با چین در عصر شی جین پینگ

به چالش کشیدن چین: استراتژی‌های هوشمند برای مقابله با چین در عصر شی جین‌پینگ

نویسنده: سم کاپلان
ناشر: انتشارات تاتل 2021

درباره نویسنده

سم کاپلان بیش از سی سال با چین و در چین در نقش‌های مختلف کار کرده است. او به عنوان رئیس اتحادیه توسعه تجارت سیاتل بزرگ، مأموریت های تجاری و بازرگانی متعددی را با چین ترتیب داد و میزبان هیئت‌ها، تجار و مقامات دولتی بی شماری از چین بود. او یکی از اعضای کلیدی کمیته میزبان برای دیدار رئیس جمهور هو جین تائو و شی جین پینگ از سیاتل بود.  او یک هفته نامه الکترونیکی با عنوان «نیاز بین المللی به دانستن» منتشر می کند و در نشریات مختلفی از جمله مجله عصر شهری بانک جهانی منتشر شده است.

درباره کتاب

این کتاب با تحقیق و تفکر کارشناسانه و در عین حال با زبانی ظریف و آسان نوشته شده است، و بلافاصله هر کسی را که به امور جهانی، سیاست خارجی و آینده نقش آمریکا در صحنه جهانی علاقه مند است، جلب خواهد کرد. این کتاب به بررسی این موضوع می پردازد که چگونه چین امروز به سرعت در حال تغییر است، چگونه این تغییرات خطرات بزرگی را برای بقیه جهان ایجاد می‌کند، و چگونه ایالات متحده و متحدانش می‌توانند به بهترین شکل به این چالش‌ها رسیدگی کنند. جنگ‌های تجاری و روسای جمهور ایالات متحده ممکن است دچار تحول و تغییر گردند، اما پویایی‌های اساسی روابط ایالات متحده و چین برای سال‌های آینده پابرجا خواهد ماند. کتاب به چالش کشیدن چین، با توضیح رویدادهای جاری رایج، نشان می دهد چگونه چین اقتدارگراتر و توسعه طلب تر شده است و ایالات متحده و متحدانش چه استراتژی هایی را باید برای مقابله با چین جدید اتخاذ کنند.

با وجود اینکه کتاب چالش چین به بررسی مسائل جدی می پردازد، به شیوه ای جذاب نوشته شده است و احتمالا تنها کتاب در مورد چین است که به دالی پارتون، لبرون جیمز و بروس اسپرینگستین اشاره می کند.

موضوعات مطرح شده در این کتاب عبارتند از:

• سرکوب سیاسی مداوم در هنگ کنگ و افزایش تنش با تایوان
  • وضعیت رو به وخامت حقوق بشر در چین برای چینی‌ها و همچنین اقلیت‌های اویغور و تبتی
  • پویایی سیاسی و اجتماعی داخلی چین و تسلط شی جین پینگ بر حزب
  • احساسات ضد‌غربی مداوم و قاطعیت نظامی جدید آن
  • افزایش سانسور و کنترل دولتی مخالفان چه در خارج و چه به صورت آنلاین
  • اثرات سیاست تجاری ایالات متحده بر چین از جمله شراکت ترانس پاسیفیک، جنگ های تعرفه ای ترامپ و توافقنامه تجاری جدید ایالات متحده و چین
  • بررسی چگونگی و چرایی بی‌اثر  ماندن پاسخ‌های ایالات متحده تاکنون
  • سیاست تغییر آب و هوا و نحوه همکاری با چین در صورت تمایل
  • راهبردهای جدید برای متقاعد کردن چین به اصلاح رفتار خود و در عین حال اجتناب از رویارویی مستقیم

تهیه و تنظیم: مریم شایگان

کلید واژه ها: چین ایالات متحده کتاب شی جین پینگ مریم شایگان