تبیین شخصیت امام خمینی(ره) به زبان چینی و ژاپنی

۱۷ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۷:۲۷ کد : ۱۸۳۴۰ دیده بان چین
وبینار تبیین شخصیت امام خمینی(ره) با حضور و سخنرانی تعدادی از دانشجویان و فارغ التحصیلان چین و ژاپن برگزار شد.
تبیین شخصیت امام خمینی(ره) به زبان چینی و ژاپنی

به گزارش مرکز تحقیقات چین به نقل از خبرگزاری حوزه، در این نشست مجازی که به همت مدیریت منطقه‌ای شرق جامعةالمصطفی بصورت وبینار برگزار شد تعدادی از حاضران به تببین شخصیت امام(ره) پرداختند و هر یک به زوایای مختلف آن امام همام اشاره کردند و ایشان را الگوی ذو ابعاد بر شمردند.

در ادامه نشست مدیر منطقه ای شرق دور ضمن‌تشکر ویژه از برگزاری این نشست و حضور دانشجویان و ارائه مطالب ارزشمند، بر ادامه دار بودن چنین نشست هایی و حتی با کیفیت تر در مراسم های فرهنگی و علمی و با حضور مشتاقانه دانشجویان تاکید کرد.

دکتر حسینی کاشانی به یکی از ویژگی های آن امام همام یعنی سکینه و آرامش قلبی همیشگی ایشان اشاره کرد و این ویژگی را برگرفته از ائمه طاهرین(علیهم السلام) و پیامبر اعظم صلوات الله علیه و آله دانست.
وی ضمن اشاره به آیه شریفه «الا بذکر الله تطمئن القلوب» پایبندی امام به ذکر زبانی و عملی را منشاء و عامل سکینه و آرامش قلبی امام برشمرد و توجه به ذکر زبانی و توجه ویژه به نماز و نماز شب و تهجد و از طرفی عهد با خداوند برای ترک معاصی تا آخر عمر مصداق ذکر زبانی و عملی امام(ره) دانست.

در این نشست کلیپی از سخنان امام خمینی(ره) نیز به نمایش در آمد.

کلید واژه ها: امام خمینی چین ژاپن