برگزاری کارگاه‌های انتقال تجربه برای علاقه‌مندان و فعالان در زمینه چین

۲۶ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۶:۲۹ کد : ۱۸۴۱۹ اخبار و رویدادها
برگزاری کارگاه‌های انتقال تجربه برای علاقه‌مندان و فعالان در زمینه چین

مرکز تحقیقات چین دانشگاه علامه طباطبائی در صدد برگزاری مجموعه کارگاه‌های غیررسمی انتقال تجربه برای افراد فعال در زمینه چین، از جمله دانشجویان، فارغ‌التحصیان پژوهشگران و مترجمان زبان چینی است. این جلسات در صورتی که تعداد علاقه‌مندان به حد نصاب برسد، به صورت هفتگی در مرکز تحقیقات چین (در پردیس اصلی دانشگاه علامه طباطبائی) برگزار خواهد شد و از اساتید مختلف و اهل فن به منظور به اشتراک گذاشتن تجربیات خود در زمینه‌های مربوط دعوت به عمل خواهد آمد.

هدف از برگزاری این کارگاه‌ها ایجاد بستری دوستانه برای برقراری ارتباط بین افراد علاقه‌مند و اساتید و متخصصان اهل فن بوده و شرکت برای عموم علاقه‌مندان به چین آزاد است. علاقه‌مندان به شرکت در این کارگاه‌ها می‌توانند با کلیک روی این لینک و پر کردن فرم ثبت‌نام برای شرکت در این کارگاه‌ها اعلام آمادگی نمایند تا جهت هماهنگی‌های بعدی با ایشان تماس برقرار شود.