معرفی کتاب

مجموعه‌مقالات چین؛ استراتژی‌های آیندهٔ چین جلد اول و دوم

به سفارش مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری

فهرست مطالب جلد اوّل:

1- نیمهٔ پر لیوان موازنه، اطمینان‌بخشی و ارادهٔ مجدّد در رابطهٔ استراتژیک ایالات‌متحده - چین / مؤسسهٔ بروکینگز.

2- نفی پایان تاریخ یک تلقیِ بدیل چینی از نظم بین‌المللی؟ / ندین گودهارت / مؤسسهٔ امور بین‌الملل و حوزهٔ امنیت آلمان.

3- چین 2025: چشم‌انداز پژوهش و نوآوری / استاورس مانزاناکیس، ایپامیننداس کریستوفیلوپلوس / دراگون استار.

4- چین در خاورمیانهٔ اژدهای محتاط / اندرو اسکوبل، علیرضا نادر / مؤسسه رند.

5- روابط اقتصادی اتحادیهٔ اروپا - چین تا سال 2025: ساخت آینده‌ای مشترک / آلیشیا گارسیا هررو، کووک، لئو جیانگ دانگ، تیم سامرز، ژانگ یانشنگ / گزارشی مشترک از بروگل، چاتم هاوس، مرکز مبادلات اقتصادی بین‌المللی چین و دانشگاه چینی هنگ‌کنگ.

6- صنایع کارخانه‌ای چین در سال 2025: اولویت سیاست‌های بخش صنعت بر نیروهای بازار / اتاق بازرگانی اتحادیهٔ اروپا در چین.

فهرست مطالب جلد دوم:

1- جادهٔ ابریشمِ جدید: چین، ایالات‌متحده و آیندهٔ آسیای مرکزی / توماس زیمرمن / مرکز همکاری‌های بین‌المللی دانشگاه نیویورک.

2- چشم‌انداز و اقدامات مربوط به احداث کمربند اقتصادیِ جادهٔ ابریشم / کمیسیون توسعه و اصلاحات ملّی وزارت امور خارجه و وزارت بازرگانی جمهوری خلق چین با مجوز شورای دولتی.

3- کمربند اقتصادی جادهٔ ابریشم با در نظر گرفتن دلالت‌های امنیتی و جنبه‌های همکاری اروپا و چین / ریچارد قیاسی، جیایی ژوو / مؤسسهٔ سیپری و فریدریش-اِبرت-استیفتونگ.

4- شناخت طرح کمربند و جادهٔ چین / پیتر کای / مؤسسهٔ لوی برای سیاست بین‌الملل.

5- آینده‌های چینی افق 2025 / اوا پجساوا، جاکوب باند، اوا پژسوا، کری براون، کریستین شی-کوپفر، مایکل ماکوکی، آلیس اِکمن، چارلز پارتون، متیو دو شاتل، اِلنا آتاناسوا-کورنلیس، فرانس-پل فندِر پوتن، میکو هوتاری، گوردون وکر / مرکز مطالعات امنیتی اتحادیهٔ اروپا.

6- واکنش اروپا به طرح یک کمربند، یک جاده / گریما موهان / صندوق مارشال آلمان.

تهیه و تنظیم: مهدی نصیری دهقان

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: چین اروپا اتحادیهٔ اروپا کمربند و جاده جاده ابریشم کمربند اقتصادی یک کمربند، یک راه اقتصاد چین مهدی نصیری دهقان