دیدار با نمایندۀ دانشگاه نرمال جنگجوی چین، دربارۀ پذیرش دانشجویان مشترک دکتری و پسادکتری

۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۰:۱۸ کد : ۲۵۸۳۱ اخبار و رویدادها
۱۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ دیداری با حضور دکتر ابوموسی محمد عارف بالله، استاد مدعو و نمایندۀ دانشگاه نرمال جنگ‌جوی چین (Zhengzhou Normal University) برگزار شد.

با هماهنگیهای به عمل آمده توسط مرکز تحقیقات چین و با همکاری دفتر روابط بین‌الملل، در روز یکشنبه مورخ 16 اردیبهشت‌ماه 1403 دیداری با حضور دکتر ابوموسی محمد عارف بالله، استاد مدعو و نمایندۀ دانشگاه نرمال جنگ‌جوی چین (Zhengzhou Normal University)، معاون محترم پژوهشی دانشگاه، جناب آقای دکتر حسین‌پور، دکتر موسی عبداللهی، سرپرست محترم همکاریهای علمی بین‌المللی دانشگاه، و دکتر محمدامیر جلالی، رئیس مرکز تحقیقات چین، برگزار شد.

این دیدار پیرو مذاکرات صورت‌گرفته دربارۀ مفاد تفاهم‌نامۀ بین دانشگاهی میان دانشگاه نرمال جنگ‌جو و دانشگاه علامه طباطبائی دربارۀ پذیرش دانشجویان مشترک در مقطع دکتری و پسادکتری، و گسترش همکاریهای علمی میان استادان دو دانشگاه صورت گرفت.

دکتر ابوموسی محمد عارف بالله رئیس اسبق بخش فارسی و اردوی دانشگاه داکای بنگلادش، رئیس بنیاد ابوریحان بیرونی، و استاد مدعو دانشکدۀ کینگس و مرکز زبانهای سواس دانشگاه لندن است.